Telephely: 4532 Nyírtura Temető u. 6.
Telefonszámunk: +36 70 602 9588 

3200

MOTOR

Az elhaladás mérő lehetővé teszi az üzemeltetőnek, hogy a motort a kívánt mértékű fordulatszámra állítsa be. A rendszer aktiválódik és deaktiválódik egy kapcsoló pöccintésével, ez egy hasznos jellemző, amikor a puha talajú fordulóknál a gép kitör a fordulási sugárból, vagy a TLT használatakor.

Az újratervezett motorháztető felcsukódik a fülkére, hogy a szervizpontok teljesen hozzáférhetővé váljanak a napi ellenőrzés számára.

Egy motordiagnosztikai rendszer lehetővé teszi az üzemeltető vagy szervizes számára, hogy azonnal azonosítani tudjon bármilyen problémát, miközben az üzemen kívül töltött időt minimalizálja.

VÁLTÓ

A „Smoothsift” hidraulikus működtetésű, elektronikusan vezérelt soktárcsás olajfürdős kuplungrendszer, amely lehetővé teszi a magas teljesítményt és nyomatékot. A 3 sebességű Poweshift váltó gyors le- és felváltást biztosít a kuplung használata nélkül. Az Autoshift a motor fordulatszámának megfelelően kapcsolja automatikusan a3 sebességet. A Selectronic az egy egyszerű sebesség tartományválasztó rendszer. Az irányváltó kar forgatásával választhatunk a High, Medium vagy Low (Gyors, Terep, Mászó) sebesség tartományok között. A tartományválasztót csak akkor használható, hogy ha a kuplung pedál ki van nyomva, vagy az Autoshift gomb meg van nyomva és a haladási sebesség 3 km/óra alá csökken. A hatsebességes váltó nagyobb nyomatékú szinkronizált, mai könnyű sebességváltás biztosít. A sebességváltó kimenetén található úgynevezett powershift sebességfokozat, ami együtt van a hátrameneti és a 4 kerék hajtás kuplungjával. Ezt a 3 fokozatot elektronikusan, terhelés alatt is kapcsolhatjuk. Használva az Autoshift rendszert automatikusan kapcsolja a 3 fokozatot (csiga, teknősbéka és nyúl). Az Autoshift-nek 5 módozata van, ami segít lefedni az egyéni munka típusokat: Pótkocsi, szántó, 540 PTO, 1000 PTO és felhasználói üzemmód. Az automatika figyeli a motor fordulatszámát és változtatja a sebességfokozatokat. 

A nagyon erős kialakítású TLT kihajtás egybe van építve a Smootshift váltóval. A hátsó TLT szériafelszereltségként van a traktorokon az első az opcionálisan kérhető a gyárban vagy később a márkakereskedőktől utólagosan kiépíthető. Választható 540 és 1000 fordulatszám per perces tartományú. A szett tartalmazza a kezelő biztonságának érdekében a tengely féket. Hátul alapfelszereltségben egyirányú kihajtás van fordítható 6 és 20 bordás tengellyel. Az eltávolítása egy szimpla seeger gyűrű kivételével lehetséges. Az első TLT kétféle kialakításban rendelhető: az egyik az egyirányú kihajtás az óra járásával ellentétes fordulatú (elölnézetből) vagy a kétirányú kihajtás. Az 540 és 1000 fordulatszám per perc rendelhető a két opcióhoz egyaránt.

FELFÜGGESZTÉS ÉS ALVÁZ

Három helyen összekapcsolt elülső felfüggesztést egy nagy egyetlen központi vezérlőkar jellemzi. Az újratervezett felsőkarok teljesen elfordítva nagyobb helyet hagynak a gumiabroncsok körül, ezáltal javítják a fordulókört.

A himbálódzás mentes rudak merevségét, és fokozott biztonságérzetet adnak. A hátsó felfüggesztésen lévő önkiegyenlítődő kompenzál minden felvett eszköz súlyát, ezzel javítva a vontatást.

Az önkiegyenlítődő rendszer oldaltól oldalig segíti a plusz eszközként felszerelhető permetezőkarok stabilitásában, különösen mikor a domboldalakon működik.

A teljes levegő vezérelt, mind a négy keréken levő hidraulikus ABS tárcsafékek a biztonságosabb megállásért. A két körös fék kiváló hűtésért és a hatékony, erős fékezésért.

FÜLKE

A nagy, tágas fülkében helyet kapott két nagy méretű ülés a vezetőnek és az utasnak és egy nagy üvegfelület, ami kiváló 360 fokos kilátást tesz lehetővé.
Az opcióként választható Plusz Csomag egy az üzemeltető számára kényelmes, a konzolra szerelt sebességváltó karral látja el, az elektronikus hidraulika orsószelepek, delux fülkekialakítás és elektronikus elülső kapcsolószerkezet ezen plusz felszereltség opciója, a maximális kényelemért és irányításért. Minden gomb az üzemeltető számára elérhető közelségbe került a könnyed használatért.

A tudomány világából a hangszigetelés technika, és az új fülkeszigetelés távol tartja a zajokat, hogy a kategória legcsendesebb fülkéjévé váljon.
A JCB Elektronikus Vezérlő Rendszer (EMS) a műszerfalon számos gépfunkciót, teljesítményértékelését mutat, hogy fenntartsa a napi hatékonyságot az üzemeltető számára. Ez mutatja a motor sebességét, a TLT sebességét, a kiválasztott powershift fokozatot, a teljes figyelmeztető jelzések sorát, mint például a motor- és a váltó olajnyomást.

A rendszert mérföld/órás vagy kilométer/órásra is kalibrálhatjuk.

HIDRAULIKA

Az Plusz Csomagban egy elektronikusan vezérelt négy pozíciós orsószelepet opcióként választhatunk, az üzemeltetőnek egy gomb megnyomásával biztosítva a precíziós irányítást.
Ezzel a csomaggal ellátott gépeket képesek vagyunk állítani az időt és az átfolyást az hidraulika kapcsoló a potméterén keresztül. A billenő kapcsolók lehetővé teszik az ezen választási funkciók  üzemen kívül helyezését.

Egy erre kifejlesztett Bosch vezérlő panel lehetővé teszi a hátsó 3 pont felfüggesztés közvetlen működését és a hátsó megvilágítást, a hatékony éjszakai munka érdekében. A Pluszos modellekben egy hasonló panel van, ami irányítja az front hidraulika emelőt (ha van).

Az átfolyást szabályozó orsószelep különféle mennyiségű átfolyást szabályoz, ami 10 és 80 közötti liter/perc, a gépek pontos sebesség ellenőrzéséért.

Opcionálisan beállítható a kerék csúszás szabályozása, ami egy olyan radaros szenzorral együtt működik, ami egy egyenletes föld feletti sebességet mér. Ez, az optimális vontatás érdekében áthelyezi a súlyt az eszközről a Fastracra. Ez csökkenti a gumik kopását és talaj szétcsúszását. Így képes alkalmazkodni változó talajviszonyokhoz.

NyomtatásE-mail

Casino Bonus at bet365 uk