Telephely: 4532 Nyírtura Temető u. 6.
Telefonszámunk: +36 70 602 9588 

531-70 T4i

Az oldalmotoros kialakítás egyesíti az ideális JCB régmúltból hozott erősségeket, megbízhatóságot és szerkezeti biztonságot tökéletes körbe-kilátással és akadálytalan hozzáférést biztosít a könnyed szervízelésért és karbantartásért.

Teljes körű kiláthatóságot biztosít az alacsony gémvonal, ami növeli a gépkezelő önbizalmát a gép gyors és biztonságos mozgatásában.Közvetlen kormányzás választhatóság mindenfajta kerékirányítás közül, úgymint az első kerékirányítás, a rák módú irányítás, ami könnyű kezelhetőséget biztosít, amíg a 3.7 méteres éles forduló-sugár könnyed irányíthatóságot ad. A gép elülső nyúlványa 3.7méter, az emelési kapacitása 3.1 tonna, az emelőmagassága 7 méter, melyek mind a teljesítőképességét növelik.

A Agri modellek 109/125 LE-s motorral van ellátva. A Agri Super és Agri Xtral modelakl 145 LE-s motort tartalmaznak a nagyobb erőkifejtés és forgatónyomaték miatt.

A Powershift váltó teszi lehetővé a sebességfokozatok közötti mozgást, ami gyorsabb fordulóidőt és lendületesebb haladást eredményez.Az alacsony súlypont és a hosszú tengelytávolság növeli a stabilitást, mindkettő az utazást, illetve a teherelhelyezést segíti.

Tágas kezelőfülke a nagyobb komfortérzet és minimális kimerültség érdekében. Alacsony gémvonal és nagy tetőablak gondoskodik a kiváló elülső és felső kilátásról, biztosítva azt, hogy a gépkezelő minden helyzetben tisztán lássa a gémet.

A széles üvegfelület és a középpontra épített lökhárító által a gépkezelő mindig tisztán látja a kerekek irányát.A  joystick kar, egyetlen karként, közvetlen és precíz irányítást nyújtva a gém és a szállítószerkezet működtetésekor.A vezetőfülke opciói tartalmazzák a rádiókiépítést, a tetőfüggönyt, tárolóeszközöket, csatlakozóaljzatot és légkondicionálót.A sérülékeny karosszéria fémlemezének polietilénre való cseréjével a sérülés lehetősége minimálisra csökkent.

A jármű elektronikája IP67 szabványos, ami nagyobb víz- és porvédelmet jelent.

Az erős gémszerkezet a JCB Loadall gépek jellemvonása. A JCB típus elosztja a súlyt minden irányba, így kizárható a gém sérülése és a lehetséges hiba a gém orránál.A gém külső és belső részeinek több mint egy méteres átfedése biztosítja azt, hogy a gém ne tudjon elferdülni, és elkerülhető a lehetséges meghibásodás. Az oldalra épített JCB motor összekapcsolva a JCB keréktengellyel és sebességváltóval biztonságos vezetést nyújt a fogaskerék-meghajtás teljesítmény által. A hangi és vizuális jelzések gyors vezetői visszacsatolást adnak a motor és váltó állapotról.

A könnyű szervízelési hozzáférést egy kulcs ábrázolja a JCB Loadall motorjának oldalán. Szabad hozzáférés van a motor mindkét oldalához a leszerelhető motorház és burkolat mentén, akár a napi ellenőrzések elvégzésekor, akár egy kiterjedtebb szervizfolyamat végrehajtásakor, a hozzáférés mindig könnyű.

Az alacsony súrlódás, hosszú élettartam, tartós tömítések, plusz a több mint 500 óra hosszú szervizintervallum és motorszerviz csökkentik a karbantartási költségeket és megbízhatóságot nyújtanak. A sok biztonsági jellemző között szerepel az is, hogy a tehertartó ellenőrző-szelepek a gém és a szállítószerkezet hidraulikus funkcióiba vannak beépítve. Egy emelési forgónyomaték-jelző folyamatosan értékeket szolgáltat a kezelőfülke belsejében a gép elülső stabilitásáról. Az üresjárat biztosítja, hogy a hajtómű szétkapcsoljon, mielőtt a motort elindíthatják. A hajtómű szintén szétkapcsol, mikor a kézifék be van húzva.

MOTOR

Új 4 hengeres JCB Dieselmax T4i motor. Dugattyúátmérő 103 mm, lökethossz 132 mm. Hengerűrtartalom 4.4 liter. 4 ütemű vízhűtéses turbó dízel motor. Teljesítmény: 109LE / 145LE/ 125LE  @ 2200 f/p., nyomaték: 405Nm / 440Nm /510Nm  @ 1300 f/p. Alacsony fogyasztású, csökkentett zajkibocsátású, magas nyomatékú és nagy teljesítményű motor. Kétszintű, száraz típusú levegőszűrő, elő és biztonsági szűrőkkel.

HAJTÁSRENDSZER

JCB powershift nyomatékváltó, shuttle irányváltóval, amely elektrohidraulikusan működteti a menetirány változtatást. 4 előre, 4 hátrameneti fokozat. Állandó négykerék hajtás esetén a menetsebesség 28 km/h, illetve 32 km/h ha a gép 2/4 kerékhajtással kapcsolással rendelt. / VAGY/ JCB 6 sebességes Torque Lock powershift nyomatékváltó, shuttle irányváltóval, amely elektrohidraulikusan működteti a menetirány változtatást. 6 előre, 4 hátrameneti fokozat. Állandó négykerék hajtás.

ELEKTROMOS RENDSZER

12 V, negatív testelésű, generátor 95 Ah, 1 db 145 Ah akkumulátor

FELTÖLTÉSI MENNYISÉGEK

üzemanyagtartály: 148 liter, hidraulikatartály: 113 liter, hűtőfolyadék: 23 liter.

HIDAK, KORMÁNYZÁS

Mellső és hátsó hajtott tengelyek JCB gyártmányúak, korlátozott csúszással, hidraulikusan működtetett, önbeálló, olajban futó tárcsafékekkel az első tengelyen. Kézifék: féktárcsa a sebesség váltómű kimenő tengelyén. Háromféle hidrosztatikus kormányzási mód: elsőkerék kormányzás, négykerék kormányzás, oldalazás. Vezetőfülkéből kapcsolható.

HIDRAULIKA RENDSZER

Terhelés érzékelő szeleppel ellátott, dugattyús szivattyú szívó oldali szűrőkosárral. Rendszernyomás 241 bar. Fő hidraulika rendszer 140 l/perc folyadékszállítású szivattyúval. Új hidraulika megnövelt precizitással a pontosabb munkavégzéshez, amely lehetővé teszi a gémfunkciók párhuzamos működtetését, arányos szelepekkel vezérelt gémkitolás és visszahúzás. Arányos szeleppel vezérelt, állandó olajszállítással ellátott kisegítő hidraulika berendezések. 1 pár kihelyezett hidraulikacsatlakozó a gémvégen standard.

FÜLKE

csendes, biztonságos és kényelmes kabin amely megfelel az EEC ROPS ISO 3471 és FOPS ISO 3449 előírásainak. Színezett, elöl és felül laminált biztonsági üvegek. Nyitható hátsó ablak. Hang és fényjelzés figyelmeztet a hűtőfolyadék, motorolaj nyomás, a levegőszűrő, az akkumulátor töltés, a váltóolaj hőmérséklet és nyomás rendellenességére illetve az üzemanyag vízzel való keveredésére. Standard felszerelés: elektromos üzemóra számláló, sebességmérő, hűtővíz hőmérséklet és üzemanyagszint visszajelző. Kabinban az ülésre  erősített Joystick kar, amin található az előre-hátra menetirány kapcsoló, elektromosan szabályozható hidraulika átfolyás a gém kitolásához/visszahúzásához és az Aux körhöz, hajtás oldás kapcsoló. TFT kijelzős műszerfal.

EMELÉSI TELJESÍTMÉNY ADATOK

Maximális emelőképesség behúzott gémmel 3100 kg. Teljesen gémkinyúlásnál felfelé 2400 kg. Emelőképesség teljes kinyúlásnál 1250 kg. Maximális emelési magasság 7 m. Gémkinyúlás előre 3.7 m. Biztonsági terhelésjelző indikátor

NyomtatásE-mail

Casino Bonus at bet365 uk