Telephely: 4532 Nyírtura Temető u. 6.
Telefonszámunk: +36 30 2296682

Aggregátor

A Mikó Gas Station Kft  2013-ban pályázatot nyújtott be a Helyi Vidékfejlesztési stratégiák végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatások jogcím keretében.

A vállalkozás  3.250.000 Ft értékű beruházáshoz 1.950.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a  „Mobil áramfejlesztő beszerzés” című projekt megvalósításához az Európai  Unió támogatásával.

 

Projekt neve:

Mobil áramfejlesztő beszerzés

Kedvezményezett:

Mikó Gas Station Kft

Nyírtura Temető út 6.

Projekt célja:

Meglévő épület és technológia időszakos áramellátásának folyamatos biztosítása

Az elmúlt években számtalan idojárási anomália teljesen megbénította akár több napra is a kereskedelmi tevékenységet. Ezeknek a kieső időszakoknak az áthidalására kívánt a vállalkozás egy nagy teljesítményű mobil aggregátort beszerezni

 

Projekt leírása:

A projekt megvalósítását képezi egy utánfutóra épített VG-EY-30F új zajszigetelt 24 KW folyamatos teljesítményre képes áramfejlesztő berendezés beszerzése

 A fejlesztés eredménye:

A folyamatos és zavartalan muködés egy teljes évet figyelembe véve bevétel növekedést eredményez, nincs leállás az értékesítésben. Rendkívüli,katasztrófa helyzetben a köz alapellátása érdekében nagyon fontos az azonnali kiszolgálás,illetve szélsoséges helyzetben a falu rendelkezésére bocsátjuk,ezzel az áramfejlesztovel akár egy egész vészherlyzet esetére kialakított ideiglenes szállóhely ellátható villamosenergiával .

NyomtatásE-mail

Casino Bonus at bet365 uk